BINNENKORT
START
VERKOOP

16 huizen &
30 appartementen in Schiedam

Nieuw wonen bij het centrum van Schiedam

Op de plek waar vroeger het Zadkine college huisvestte, op de hoek van de Johan Braakensiekstraat en Willem Passtoorsstraat, komt De Bovenmeester! Een prachtig nieuwbouwproject met 16 ruime huizen en 30 appartementen met grote buitenruimte. Ontworpen door Actually Design BNA architectenbureau en Architectenburo Van Vliet. Stoer, hedendaags en gebruiksvriendelijk. 

Hier woont u nieuw in een bestaande wijk die mooier en mooier wordt. Dichtbij scholen, het stadscentrum en tal van andere voorzieningen. 

Binnenkort start de verkoop! Wilt u als eerste op de hoogte gebracht worden van de ontwikkelingen binnen dit unieke project? Meld u dan nu aan voor de nieuwsbrief.

Drie- en vierkamerappartementen vanaf 80 - 105 m2
Vanaf € 285.000,-

Huizen circa 144 m2
Vanaf € 415.000,-

Alles nieuw, ruim opgezet en duurzaam

Deze kleinschalige nieuwbouwontwikkeling in het gezellige Schiedam heeft veel te bieden. Een mooie plek met groen in de directe omgeving, moderne architectuur, goede afwerking en een fijne praktische indeling van de woningen. Hier kunt u uw woonidealen realiseren in een geheel nieuw, ruime eengezinswoning met drie volledige woonlagen of een appartement waar u alles gelijkvloers heeft. Net wat goed bij u past. Alle woningen van De Bovenmeester zijn gasloos en energiezuinig door duurzame bouw en goede isolatie; goed voorbereid op de toekomst… uw toekomst.

De makelaars vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden.