Ruimte voor eigen woonwensen

Wie op zoek is naar een moderne eengezinswoning kan kiezen uit dit mooie aanbod van in totaal 16 woningen. Eén rij van 7 en één rij van 9 ruime woningen. Dit betekent dat u de keus heeft uit vier hoekwoningen en 12 tussenwoningen! Alle met een plat dak waardoor er drie volledige woonlagen zijn. Eigentijdse, praktische gezinshuizen ontworpen door Actually Design BNA architectenbureau en Architectenburo Van Vliet.

Met een woonoppervlakte van circa 144 m², een achtertuin, fijne living waarbij het een optie is deze uit te breiden met 1.20 of 2.40 m kunt u hier uw langgewenste woonidealen realiseren. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer; op de tweede verdieping is nog een vierde slaapkamer plus de optie om nog een extra (slaap)kamer te maken van de ‘onbenoemde ruimte’. Parkeren kunt u op het afgesloten parkeerterrein voor bewoners van De Bovenmeester. 

Ook kunt u kiezen uit het aanbod van appartementen. Eveneens prachtige woningen waar u kunt genieten van gelijkvloers, comfortabel en luxe wonen